Ataşehir Epilasyon

Ataşehir - Ümraniye arası mesafe ne kadar?
 
19 dk. (12,1 km) İstanbul Çevre Yolu/O-2 üzerinden

Ataşehir Epilasyon

Ataşehir epilasyon hizmetleri daima bakımlı ve güzel görünmek isteyen herkesin en önemli tercihlerinden birisidir. Ciltte istenmeyen tüylerden kurtulmak için epilasyon hizmetleri şarttır. Erkek kadın demeden epilasyon hizmeti alınabilir. Aynı zamanda profesyonel Ataşehir epilasyon merkezinde, tüm tüyleri geride bırakmayı sağlayacak konforlu ve kalıcı çözümler sunulmaktadır. Bu teknoloji sayesinde her türlü kullanıcının seans süreleri kısaltılarak daha acısız ve süreci minimum düzeyde tamamlamasına olanak sağlanır.

Lazer epilasyon Ataşehir bölgesinde sıklıkla araştırılıyor. İstenmeyen tüylere etkili bir çözüm için profesyonel bir merkez arıyorsanız hem uygulamalarıyla hem tecrübeleriyle hem de profesyonelliğiyle öne çıkan bir firmayı tercih etmeniz gerekir. Kullanılan yenilikçi teknolojilerle birlikte hem kadın hem de erkekler tarafından ilgi gören bu hizmet, uygulama teknikleri ve patentli teknolojilerle birlikte önemli avantajlar sağlıyor.

Epilasyon ve Avantajları

Epilasyon, deri altına nüfuz eden enerji ile kıl köklerinin tahrip edilmesi ve beslenmesinin önlenmesidir. Bu işlem ile zaman içerisinde kıl köklerini güçsüzleştirmek ve cildi pürüzsüz yapmak mümkündür. Ağrısız işlemdir ve vücuttaki tüm bölgelere uygulanabilir. Cildin üzerinde alerjik veya toksik bir yan etkisi bulunmaz, kalıcı iz bırakmaz veya cildi tahriş etmez. Üstelik kıl dönmesi ve batıkların tedavisi açısından avantajlıdır. Genellikle kadın ve erkeklerde tüm vücut lazer epilasyon uygulaması mümkündür. Epilasyon avantajları şu şekilde özetlenebilir:

  • Vücudun herhangi bir noktasında istenmeyen tüyleri yok etmek mümkündür.
  • Hem kadın hem de erkekler için uygulanabilir. Kaliteli cihazlarla ve uzman ellerle yapılan epilasyon uygulamasının herhangi bir zararı yoktur.
  • Lazer epilasyon vücudun hemen hemen tüm bölgelerine uygulanabilir. Bu sebeple hem istenilen bölgede hem de tüm vücut olarak hizmet alabilirsiniz.
  • Ciltte kalıcı iz olmaz, işlemden dolayı oluşan hafif kızarıklıklar sadece birkaç saate geçer.
  • Herhangi bir enfeksiyona sebep olmaz, kısa süren işlemlerdir.

Kadınlarda Epilasyon Uygulama Bölgeleri

Kadınlarda epilasyon uygulama bölgeleri genellikle tüm vücudu kapsar. Koltuk altı, göbek, bel, popo üstü, sırt, tüm kol ve yarım kol, dudak üstü, el ve ayak üstü, tüm bacak veya yarım bacak, bikini veya genital bölge, göğüs ucu gibi bölgeler denilebilir. Milisaniyelik atışlarla cilde direk uygulanan lazer ışığı, sadece kıl köküne yoğunlaşarak 1 saniye süreyle büyük bir ısı açığa çıkarır. Çevre dokuya zarar vermez, sadece kökün kendisine odaklanır. Böylece sadece birkaç seansta bile gözle görülür ve tüy dökümü görmek mümkündür.

Erkeklerde Epilasyon Uygulama Bölgeleri

Ataşehir lazer epilasyon hizmetlerinde, erkekler için epilasyon uygulama bölgeleri genellikle göbek, omuz, tüm göğüs, sırt, koltuk altı, ense ve boyun bölgeleri olabilmektedir. Erkekler için uygulanan epilasyon işlemi, derinin altına nüfuz eden ışınlarla birlikte kıl kökünün tahrip edilmesine yol açar. Bunun sonucunda tüyler dökülür ve artık çıkmama noktasına gelir. Erkeklerde epilasyon uygulama bölgeleri merkezden merkeze değişiklik gösterebilir.

Birçok kişi tarafından tercih edilen Ataşehir epilasyon hizmetleri FDA tarafından onaylı bir hizmettir. Günümüze kadar herhangi bir zararı oluşmamıştır. Sadece yanlış olan bazı kullanımlarda, yüzeysel veya geçici yanıklar oluşabilmektedir. Bu nedenle mutlaka tecrübe sahibi uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Acı durumu ise yapılan bölgeye ve acı eşiğine göre değişmekle beraber genellikle acı durumu olmaz. Sadece her atışla birlikte hafif lastik çarpması etkisi vardır. Acı eşiği düşük kişilere uygulama öncesinde çeşitli kremler sürülür ve acı hissi ortadan kaldırılır. Bazı cihazlarda soğutma yöntemi olduğu için acı, en düşük seviyelerde hissedilebilir.

Epilasyon sürecinde kıl kökleri, seans şeklinde kademeli şekilde yakılır ve güçsüzleştirilir. Kullanılan profesyonel makineler sayesinde bu işlemde cilde zarar verilmez. Böylece vücudun her noktasına kolayca uygulanabilen işlemdir. Genel olarak kişilerin seans süreleri ve dozları kıl tipine göre belirlenir. Epilasyon öncesinde yapılan bazı muayeneler ile kişilere en uygun bakım planı çıkarılır. Epilasyon seansları düzenli şekilde yapıldığında etkisi ve kalıcılığı artar, uygulama bölgelerinde tekrar tüylenme görünmez. Ataşehir lazer epilasyon öneri yapılan merkezler, tüm bireyler için avantajlı epilasyon uygulaması sunar.

Epilasyon işlemi sonrasında cilt hassas olabilir. Bu nedenle mutlaka uzman tavsiyesine uymak gerekir. İlk 24 saat içerisinde epilasyon yapılan bölgelere sıvı değmesinden kaçınılmalıdır. Aynı zamanda işlem sonrasında mutlaka bu bölgeyi güneşten korumak gerekir. Oluşan kızarıklıklar için soğuk kompres yapılabilir. Hafif nemlendiriciler cildinizi rahatlatmak için kullanılabilir. Ancak bu durumda mutlaka uzmanınızın tavsiyelerini dinlemeniz önerilir.

Ataşehir lazer epilasyon fiyatları belirlenirken uygulanacak bölge ve seans sayısına bakılır. Günümüzde birçok lazer epilasyon cihazı var ve bu cihazların sunmuş olduğu çeşitli avantajlar farklıdır. Lazer epilasyon süreci genel olarak tüm cihazlarda konforlu ve etkilidir. Ancak birinci sınıf cihazlarla birlikte uzman eller tarafından yapılması gerekir. Aksi takdirde kişilerin cildinde yan etkiye, komplikasyona sebep olabilir veya aksi durumda kıl köklerini harekete geçirebilir. Bu nedenle epilasyon yaptırmak istediğinizde mutlaka profesyonel bir merkezi tercih etmelisiniz.