Ataşehir Protez Tırnak

Ataşehir  - Ümraniye arası mesafe ne kadar?
 
19 dk. (12,1 km) İstanbul Çevre Yolu/O-2 üzerinden

Ataşehir Protez Tırnak

Ataşehir protez tırnak hizmetleri özellikle sürekli bakımlı görünmek isteyen, hızlı kırılan tırnaklara sahip olan ve hatta tırnak yeme alışkanlığı olan herkes için uygulanır. Protez tırnak, sürekli yenilenmesi gereken oje problemini tamamen ortadan kaldırır ve güzelliğin yanı sıra tedavi için uygulanabilir. İlk uygulandığı günden itibaren 21 gün boyunca daima parlak ve ilk günkü gibi bakımlı görünüm kolaylığı sağlayan protez tırnaklar, profesyonel eller tarafından şekillenir. İstenilen renk ve şekle getirilerek avantaj sağlar. Ataşehir protez tırnak hizmetleri İstanbul’un diğer bölgelerinden de büyük bir talep gören bir hizmettir. Aynı zamanda İstanbul’un en başarılı protez tırnak çalışmalarının tamamı Ataşehir bölgesinde gerçekleştirilir. Bu sebeple estetik bir tırnak görünümü için Ataşehir protez tırnak hizmetlerine yönelebilirsiniz.

Ataşehir Protez Tırnak Hizmetleri

Tırnak kusurlarını ortadan kaldırarak estetik bir görünüm oluşturan protez tırnaklar, son senelerin en başarılı ve popüler estetik uygulamalarından birisidir. Hatta sadece kadınlar değil erkekler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Ataşehir jel tırnak akrilik tırnak ve diğer yöntemlerle uygulanan tırnaklar, başarılı uygulamalarla birlikte mükemmel bir görünüm oluşturur. Merkezin kaliteli olması ve protez tırnak uzmanlarının alanında tecrübeli olması ile birlikte tam olarak istenilen tırnak görünümüne ulaşılabilir. Ataşehir nail art ve protez tırnak hizmetleri birleştiği zaman estetik anlamında mükemmel bir görünüm çıkması mümkündür. Protez tırnak ile doğal bir görünüm oluşturulabilir veya istenilen renk ve modelde tırnak görünümü talep edilebilir. Yani tırnağın nasıl görüneceği tamamen müşteri isteklerine göre çeşitlenmektedir.

Genel olarak protez tırnak tanımı, bakım ve güzellik sektöründe ortaya çıkan yeniliklerden biri olarak, kişilere estetik ve sağlıklı bir tırnak görünümü kazandıran uygulamadır. Özellikle kadınlar tarafından tercih edilen bu hizmet, sürekli olarak manikür ihtiyacı isteyen kişilere kolaylık sağlıyor. Takma tırnak kullanımına veya sürekli oje sürmeye göre daha kolay uygulanan bir yöntemdir, doğal bir güzellik sağlar. Hatta kişilerin kendi tırnaklarıymış gibi görünmektedir. Bu sebeple tüm dünyada öne çıkan bir hizmettir. Ataşehir protez tırnak hizmetleri ise tam olarak kişilerin isteklerine göre profesyonel ve tecrübeli ellerle sunulur.

Protez tırnaklar, kişilerin kendi tırnakları üzerine uygulanır. Tırnak üzerine uygulanan koruyucudan sonra yapılır böylece herhangi bir zararı olmaz, tırnağın nefes almasını ve uzamasını engellemez. Protez tırnak çeşitleri ise genellikle malzeme açısından özel olarak üretilen malzemeler 3’e ayrılır. Bunlar:

  • Akrilik tırnak yönteminde, özel bir sıvı ve toz karıştırılır, tırnak ucuna bir plastik yerleştirilir ve kalan kısımlar akrilik sıvı ile doldurularak uygulanır.
  • Dipping tırnak yönteminde, akrilik tırnağa benzer bir yöntem uygulanır. Aradaki tek fark yöntemin kokusuz ve mat olmasıdır.
  • Jel tırnak yönteminde, tırnağa bir jel uygulanır ve ardından kurutulur. Tırnak kuruduktan sonra rötuşlar yapılarak şekillendirilir. Bu yöntem genellikle en doğal duran ve kalıcı yöntemlerden birisidir.

Protez tırnakta acı hissedilmez ve profesyonel tarafından yapıldığı zaman rahatsızlık hissi olmaz. Fakat kişilerin hassasiyeti ve tırnak yapısı farklı olabilir. Bunun dışında bir profesyonel tarafından yapıldığında kesinlikle doğal tırnağa zarar veren bir hizmet değildir. Bu sebeple talep eden herkes, herhangi bir şarta takılmadan protez tırnak yapabilir. Eğer protez tırnak hizmeti, alanında uzman olmayan kişiler tarafından yapılırsa tırnaklara zarar vermesi mümkündür. Ataşehir protez tırnak hizmetleri tamamen tecrübeli ve profesyonel uzmanlar tarafından yüksek kaliteli malzemelerle yapılır. Protez tırnak ile doğal bir görünüm oluşturmak, uzun süreli kullanılabilirliği ve manikür ihtiyaçlarını önemli ölçüde ortadan kaldırıyor olması hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilmesine neden olabilmektedir.

Protez tırnaklar kesinlikle günlük faaliyetleri etkilemez, bakım alışkanlıklarına göre değişebilir. Genel olarak 2 ila 4 hafta aralığında kalıcılık sağlar. Kalıcı olması için mutlaka bakım yapılmalıdır. Tırnaklar devamlı olarak temiz tutulmalı, tırnak etleri bilinçli bir şekilde kesilmeli ve törpülenmelidir. Üstelik tırnak koruyucu cilalar ve ekstra nemlendiriciler kullanılabilir.

Tırnakları uzun süre kullanabilmek için özellikle kimyasal maddelerle temasını engellemeniz önerilir. Oje çıkarırken ise asetonsuz oje çıkarıcılar kullanılabilir. Aynı zamanda şampuan dışındaki temizlik maddeleri protez tırnak yapısını olumsuz etkileyebilir. Protez tırnaklar istendiği her an çıkarılabilir ve yenilenebilir. Ataşehir protez tırnak hizmetlerinden devamlı olarak yararlanarak tırnaklarınızın her an güzel ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ataşehir protez tırnak fiyatları belirlenirken bazı önemli detaylara göz atılmaktadır. İlk olarak protez tırnakta kullanılan malzemeler, istenen tırnak modeli gibi detaylar öne çıkabilir. Bunun dışında tırnaklarınızın durumu, uygulama süresi, protez tırnak renkleri ve ekstra talebinize göre şekillenebilir. Ancak birçok güzellik merkezinde oldukça uygun fiyatlarla tırnak yapılmaktadır. Doğru bir fiyat bilgisi için alanında uzman bir güzellik merkezine ulaşarak fiyat alabilirsiniz. Ataşehir protez tırnak hizmetleri ile kişiler tırnak estetiğini yeniden inşa edebilir. Üstelik istenilen her an farklı modellerle tekrar yapılabilir.